Auteur Topic: Exqi Plus komt niet meer terug  (gelezen 1935 keer)

Feeddxer

  • Global Moderator
  • Elite Feedhunter
  • *****
  • Berichten: 12268
    • Feedhunter Feeddxer
Exqi Plus komt niet meer terug
« Gepost op: 26 augustus 2010, 02:11:43 »
Het ooit zo ambitieuze televisieproject van Alfacam-topman Gabriël Fehervari - Fé pour les amis - is vervroegd tot een einde gekomen. Amper 7 maanden na de start van Exqi Plus trekt Fé er definitief stekker uit. Eerder besloot Exqi al om tijdens de zomer het signaal van het digitale sportkanaal uit te zenden op het analoge algemene kanaal. Nu komt het algemene kanaal niet meer terug.
Dat alles blijkt uit de bekendmaking van de jaarcijfers van Alfacam, die door het Exqi-project trouwens in het rood eindigden. Nu heeft Alfacam alle aan Exqi gerelateerde kosten volledig afgewaardeerd.

Maar deze waardeverminderingen kunnen eventueel nog worden teruggedraaid als Exqi een partner vindt waarmee het verder zijn radiostation en zijn digitale sport- en cultuurzender kan uitbouwen. 'Dit moet de komende weken blijken', klinkt het bij Alfacam.

Op het kanaal van Exqi Plus blijven voorlopig de sportuitzendingen van Exqi Sport verder lopen. Het is nog niet duidelijk wat Telenet met het vrijgekomen kanaal zal aanvangen, binnenkort nemen ze hierover een beslissing.


Het satfeedsforum is gewoon het beste wat er bestaat.
Ik zoek FEEDS met.............
AZBox Premium HD+
MAXPLUS 2100 s -  Maxdigial 220 s  
Quali QS 1080IRCI !!!     
Nokia 9200 met dvb 2000 , skystar2 kaart  - DVB DREAM / ALT DVB-PROGDVB  /   ,schotel 1.80m